ZŠ a MŠ Varnsdorf, Bratislavská 994

www.zsms-bratislavska.cz
nacházíte se: úvod > Akce školy : 2013/2014

Naše škola pořádá plno zajímavých akcí pro děti.

Turnaj ve vybíjené

26.06.2014

Turnaj ve vybíjené

Dne 26.června se konal turnaj ve vybíjené. Jako každý rok se utkala pátá, čtvrtá a třetí třída. Děti hrály s velikým nasazením. Dopadlo to takto : 1.místo - 5.třída, 2.místo - 4.třída a 3.místo - 3.třída. Vítězům gratulujeme.

Vyhodnocení sběru PET lahví

26.06.2014

Vyhodnocení sběru PET lahví

Dne 26.června jsme vyhodnotili sběr PET lahví. Umístění tříd : 1.místo - 2.A, 2.místo - 4.A a 3.místo - 2.B. Každá třída dostala krásný dort. V jednotlivcích to dopadlo takto : 1.místo - Veronika Kutinová, 2.místo - Jaroslav Rada a 3.místo - Ondřej Belo. Gratulujeme.

Školní akademie

24.06.2014

Školní akademie

Dne 24.června se konala naše Školní akademie poprvé v Městském divadle. Zahájil ji pan ředitel, který seznámil plné divadlo s našimi letošními úspěchy. Poté poděkoval za celoroční nezištnou práci na kroužkách.Paní L. Müllerové za vedení zdravotnického kroužku, kteří vyhráli okresní kolo mladých zdravotníků a postupují do krajského kola a panu J. Cibulkovi za vedení kroužku Besip. A poté už nastoupily na pódium dvě konferenciérky z řad našich páťáků, aby celý program uváděly. Natálka Josefová a Terezka Krajčovičová byly výborné. Nejdříve uvedly děti z Flétničkového kroužku pod vedením paní učitelky Ivy Špičkové. Všechny děti ,,pískaly" moc hezky. Potom přišli na pódium naši nejlepší sběrači PET lahví a papíru. Dorty pro tři nejlepší třídy budou ve čtvrtek ve škole. Následovali naši ,,nejroztomilejší" - školka. Zazpívali písničku o žabičce a hvězdičce  a poté nám ukázali, jak umějí pod vedením paní učitelky M.Kozákové angličtinku. Vystoupila se svojí řečí i paní J. Blažková a seznámila nás s projektem Školní divadlo, ve kterém se naše děti zúčastnily hrou, která poté proběhla. Jako námět si děti vybraly opravu našeho Červeného kostela. Hra i s písničkami se dětem moc povedla. Poděkování patří paním učitelkám : J. Králové, B. Kittlové a P. Macháčkové. Nakonec se s námi rozloučili naši páťáci. Dostali od své třídní učitelky šerpy. Myslím, že v tuto chvíli v divadle ukápla nejedna slzička. Budou nám ve škole chybět a my jim přejeme do dalšího studia mnoho a mnoho úspěchů.

Oslava - přijetí páťáků na gymnázium

20.06.2014

Oslava - přijetí páťáků na gymnázium

Naši páťáci měli v letošním roce 100% přijetí na gymnázium. A to si zasloužilo velikou oslavu. Ještě jednou gratulujeme.

5.a - Bowling

20.06.2014

5.a - Bowling

Páťáci si byli zahrát bowling.

Svět očima dětí a Škola roku - 1.místo

20.06.2014

Svět očima dětí a Škola roku - 1.místo

Naše páťačky vyhrály v soutěži Svět očima dětí. Tři šikovná děvčata - Tereza Krajčovičová, Aneta Mádlová a Eliška Zahnová vyrobily prezentaci na téma Sportovci Centra sportu Ministerstva vnitra. V této prezentaci byly fotografie z našeho průvodu městem, ve kterém jsme podporovali naše sportovce na olympiádě v Soči. Cenu si převzali v Praze od ministra vnitra Milana Chovance. V rámci soutěže byly vyhodnoceny tři školy v české republice a to jedna pražská, druhá teplická a třetí ta naše, byly jsme na prvním místě.  Gratulujeme.

Školní výlet - 5.a

20.06.2014

Školní výlet - 5.a

Letošní rok byli naši páťáci na školním výletě v Praze. Viděli tam mnoho hezkého a výlet se jim moc líbil.

Poslední letošní dílničky

19.06.2014

Poslední letošní dílničky

Dne 19.června jsme měli u nás ve škole poslední Tvořivé dílničky. Vyráběli jsme společnou koláž. Na papír jsme si obtiskli temperou svoje ruce, vystřihli a nalepili společné dva obrazy. Na jednom byl strom a na druhém páv. Oba obrazy jsou velice povedené. Poté jsme se odebrali z jídelny na školní zahradu a opekli si špekáčky. Na závěr dostaly děti a jejich maminky diplomy a šlo se domů. Maminky dostaly úkol na prázdniny, vymyslet co hezkého a zajímavého se můžeme naučit vyrábět příští školní rok. Už teď se těšíme na další společně strávené chvíle.

Den ,,naruby"

17.06.2014

Den ,,naruby\

Dne 17.června je naše celá školy ,,naruby". Paní učitelky se oblékly ,,naruby", pan školník také a děti samozřejmě také. Učilo se nám legračně a tak to má být. Kde je dobrá nálada a smích, tam je dobře.

Učitelský sbor ,,naruby"

17.06.2014

Učitelský sbor ,,naruby\

Učitelský sbor naší školy si umí ze sebe udělat legraci a je dnes oblečen naruby.

Skákací hrad

13.06.2014

Skákací hrad

Dne 13.června jsme měli u nás ve škole zapůjčený skákací hrad. Sponzorský dar od pana Šusty, děkujeme.

Školní divadlo - soutěž v Ústí nad Labem

13.06.2014

Školní divadlo - soutěž v Ústí nad Labem

Dne 10.června děti z divadelního kroužku soutěžily v divadle v Ústí nad Labem s Pohádkou o Červeném kostele. Moc se jim to povedlo a získaly diplomy za nejlepší kostýmy a diplom za zachování regionálního tématu. Gratulujeme.

Ráno po spaní v družině

13.06.2014

Ráno po spaní v družině

A páťáci spí a spí.

Spaní s páťáky na rozloučenou se ŠD

12.06.2014

Spaní s páťáky na rozloučenou se ŠD

Dne 12.června jsme se rozloučili s našimi páťáky se školní družiny posledním přespáním ve škole. Sešli jsme se večer ve škole a šli jsme si opéct špekáčky na zahradu na ohniště. Poté jsme se přesunuli do školní jídelny a měli jsme melounovou párty. Po párty jsme si ustlali spaní a udělali večerní hygienu. Vyfotili jsme se na památku pro pana ředitele a vyprávěli si, co jsme za pět let našeho života ve škole prožili. Poté byla krátká pyžamová párty, na které tančila jen děvčata. A večer jsme si pustili na DVD komedii a šli jsme spát. Bylo to hezké rozloučení.

Tvořivé dílničky č.9 - Slavnostní rozloučení

11.06.2014

Tvořivé dílničky č.9 - Slavnostní rozloučení

KDY ?   19.června 2014
V kolik ?   od 15.hodin
Přinést : buřty, chléb a pití (za hezkého počasí)

Čeká nás : výroba společné koláže a opékání buřtů

 

NEZAPOMEŇTE SI NA SEBE OBLÉCT SVÁ NABATIKOVANÁ TRIČKA !

 

Mezinárodní den dětí

06.06.2014

Mezinárodní den dětí

Dne 6.června jsme u nás ve škole oslavili Mezinárodní den dětí. Celá škola se vydala do výcvikového střediska psů pod Špičák. Paní učitelky děti rozdělily do družstev a děti vyrazily dělat úkoly. Bylo připraveno pět stanovišť. Děti soutěžily jako o život. Velké děti  pomáhaly těm menším s úkoly. Přenášely raněného, podlézaly pod látkou, poznávaly rostliny, střílely z kuše a házely granátem. Poté si děti  opekly buřty a nakonec se vyhodnotili vítězové a rozdělily se ceny. Dopoledne se nám moc povedlo a dětem se líbilo.

K V Ě T E N

31.05.2014

Házená - turnaj varnsdorfských škol

31.05.2014

Házená - turnaj varnsdorfských škol

Na zlaté medaile nám chyběl jeden gól. Pro děti z naší malé školičky jsou i ty stříbrné velikým úspěchem. Celoroční zápolení dokonale organizovali zástupci oddílu házené. Krásná akce. Děkujeme. LIGA MINIHÁZENÉ VARNSDORFSKÝCH ŠKOL.

Atletické hry mládeže

29.05.2014

Atletické hry mládeže

Dne 29.května se konaly atletické hry mládeže. Celý den pršelo, ale naše děti to zvládly výborně.

Školní výlet - 1.a, 2.a, 3.a a 4.a - Benešov nad Ploučnicí

27.05.2014

Školní výlet - 1.a, 2.a, 3.a a 4.a - Benešov nad Ploučnicí

Dne 27.května byly děti ze čtyř našich tříd na školním výletě. Byly na zámku v Benešově nad Ploučnicí. Prohlédly si zámek, vyrobily si dřevěnou loutku a viděly pohádku. Výlet se moc a moc líbil, děti byly spokojené.